blog

De allermooiste tijd van het jaar.

De allermooiste tijd van het jaar.

Koude dagen, weinig zon en vroeg donker. Toch heeft de maand december iets magisch voor mij.

De dag na Sinterklaas staat onze kerstboom al. Ik geniet er zo van om de kerstboom te versieren met mijn kinderen. Natuurlijk heb ik al enkele pakjes gekocht en zijn de kinderen heel benieuwd voor wie ze zijn en wat er in zit. Hun geduld wordt echt wel op de proef gesteld!

De kerstperiode is voor mij een periode van onthaasten, genieten van het samenzijn met familie en vrienden. Stilstaan bij al de dingen die goed gaan en dankbaar zijn voor wat ik heb.

Dan komt het nieuwe jaar al kijken. Elk jaar heb ik wel een voornemen. Deze wordt helaas niet altijd waargemaakt. Dus heb ik dit jaar geen voornemen voor het volgende jaar. Lekker relax 2024 ingaan.

Ik wens jullie heel warme en gezellige feestdagen en een gezond en gelukkig 2024!

Liefs, Kathleen

I fall in love with details.

I fall in love with details.

Herfst... één van mijn favoriete seizoenen. Kleurrijke bladeren leggen een prachtig tapijt op de grond. Een herfstwandeling in het bos. Een moment om dingen los te laten en ruimte te maken voor...

read more
Zei iemand apéro? :-)

Zei iemand apéro? 🙂

Vakantie... tijd om te vertragen, te voelen & te verbinden. Geniet van jouw NONA-momentje! Tijdens de maanden juli & augustus ontvang je één van deze leuke premium giftbags bij elke...

read more